England

Lyckades passa in lite semester och åkte till England några dagar. Flög lunchflyg till Heathrow och lyckades ta oss ut till biluthyrningen där vi efter mycket väntan fick en sprillans ny Honda Civic, talade om för Inga (Garmin nüvi 50) att guida till Winchester. Redan efter en halvmil missförstod vi varandra och när jag reparerade misstaget träffade vänster framhjul en trottoarkant! Följderna blev betala för nytt däck och fälg, resa med AA och en ny bil 2 timmar senare, naturligtvis var den nya bilen en större och dyrare variant. Ingen bra början!
Nya instruktioner till Inga att hoppa över Winchester och guida direkt hem till David, så småning om börjar jag misstänka att jag berättat för Inga att ta kortaste vägen och inte snabbaste men det var vackra små byar som vi åkte genom och i lagom tid var vi framme i Warnford.
Blev ett besök på The George and Falcon innan middag och nattning av barnen.

Boscombe

Boscombe

 

Boscombe

Boscombe

Tisdagen bjöd på småvägar som så småning om blev lite större och en förmiddagsfika på stranden i Boscombe innan det hittades nya småvägar till Swanage via Corfe Castle. I Swanage bodde vi på The Red Lion  som vi hittade efter lite letande. Strosade runt i byn och tog några öl här och där. Tog ett foto över stranden och skickade till Uffe som varit där sedan barnsben. Någon timme senare på väg till La Trattoria  för middag så står Uffe och vinkar utanför The Ship! Det blev en trevlig middag på La Trattoria!

Swanage

Swanage

Onsdagen fortsatte vi ner mot Cornwall och hamnade rätt snart i Lyme Regis där det kändes bra att stanna för natten. En massa promenerande och pubbesök klarades av och det åts busbra fish & chips, hamnar på 10 i topp.

Lyme Regis

Lyme Regis

 

Lyme Regis

Lyme Regis


 

Lyme Regis

Lyme Regis

Torsdagen siktade vi på Exmoor National Park och boende i Ilfracombe, men det blev ett besök hos en cider tillverkare och ett besök i Watchet innan vi gjorde kväll i Minehead. Det blev långpromenad efter vattnet och pubbesök innan middag på bästa fiskrestaurangen som hade italienkväll.

Fredagen tog vi oss i genom delar av Exmoor National Park å jäklar vad vackert det var. Siktade sedan på att ta oss närmare Heathrow så vi åkte till Stonehenge som jag besökte för 3e gången, en sväng in till Andover där vi tänkt stanna för natten men dom hade inga B&Bn så vi hamnade i spenaten utanför (Wherwell) på en jättetrevlig pub (The White Lion Inn)!

Stonehenge

Stonehenge

Lördagen gick resan till Heathrow alldeles för fort då det inte var några köer på vägen så trots diverse felkörningar, Inga var inte i högform den dan och det var lite vägbyggen runt Heathrow så var vi på terminal 3 vid 1 och flyget gick 6

Annonser
Det här inlägget postades i Öl, Resa och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till England

 1. Jocke skriver:

  Hej
  Slaghöken motor vill inte starta. Verkar vara ”solenoiden” eller startmotorn…bara klickar när man vrider om nyckeln. Reparatörer är det jäkligt ont om vid denna tid på året. Hmmm
  Vet att ni hade problem för nått år sedan? Vad var det/symtom?
  ///Jocke
  070-793 11 39

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s