Pod

20131019-141006.jpgÄven med direktflyg blir det en lång dag innan man är framme. Hade dessutom 3 spädbarn som granne på flyget så det blev inge sova på vägen över.
Landade på utsatt tid på Newark, lång väntan på väskan men tåget in till Penn gick direkt. Ett stopp på Rattle n Hum på väg till hotellet som ligger på 39 street mellan 3e och Lexington, sen middag på Waterfront. Tog lite omvägar tillbaks till hotellet och det visar sig att det ligger tvärs över kvarteret mot hotellet jag bodde på första gången i NYC, det hotellet har blitt renoverat sen jag var där och kostar numera 300$ mot 90$ när jag bodde där.
Somnade som ett barn men vaknade vid 3 och låg vaken i nån timma innan jag sov till strax före 6. Gick ut och hängde på låset när High Line öppnade vid 7, trevlig promenad i ett varmt och fuktigt NYC (hade jag haft hår så hade det vart krulligt). Så här års är det mörkt fram till 7 så det är lite läskigt att passera de vältrafikerade avenyerna fram till 6e sen blir det bara jag och byggjobbare fram till High Line på 10e där det är jag och joggare.
High line är vackert med massor av växter och en promenadväg en våning upp. Vid 7 på morgonen är det gott om joggare. Tog en halvtimme att ta sig ner till meatpacking från 29 gatan. Fortsatte sedan Hudson ner till finans distriktet där det gjordes en lov tillbaks och tog en sväng förbi New Beer Distributors där det som vanligt blev för mycke på samma gång och jag kom ut snurrig och med 2 småflaskor? Promenad tillb20131019-141057.jpgaks till hotellet och en dusch och dumpa väskan och ölen sen en lunch på Gingerman som är kalas, trots vad jag tidigare sagt. Sen en sväng ner till Beer Authority och Pony Bar HK där det var tap take over av Boulder. En sväng förbi Waterfront på vägen hem.
Fredagen vaknade 4 men lyckades somna om och sova till 6, det tar sig.
Dagen ägnades åt shopping och ett besök på Blind Tiger. Tillbaks på hotellet vid 7 och skulle bara sträcka ut, vaknade vid 2…. låg och drog mej till 7. Promenad ner till 24 och 10e för att se Banksys tavlor, sen upp till Eataly och Birrerira som var en ordentlig besvikelse: bra öl och dyr öl tillsammans med en dryg och okunnig personal. Ner till Washington Square park och lysande på jazz. En paus från allt på Blind Tiger

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s